ÚTILS DE NETEJA

Material i útils de neteja professional

Varietat en útils de neteja per empresa

La empresa de Barcelona, Distribucions Abelenda està especialitzada a la venda de tot tipus de material de neteja i son distribuïdors d’  útils de neteja professional. 

Comptem amb un ampli catàleg d’articles, eines i productes de neteja sel·leccionats llestos per ser distribuïts a Barcelona i a tota Catalunya en un temps record i amb un assessorament detallat de cada referencia. Si tens un negoci t’ajudarem a trïar i escollir els materials de neteja més indicats per la teva empresa.

Descobreix tots els nostres productes

Útensilis i útils de neteja del nostre catàleg

Utils d'assecar

Baietes i draps

Distribuïm baietes i draps per netejar i assecar de forma eficient tot tipus de superficie, des de la més complicada a la més delicada. Si comptes amb el millor útil per netejar cada grau bruticia la feina rutinaria és torna més senzilla. Al nostre catàleg disposem de diferents mides, formats, baietes de microfibra, les clàsiques grogues per triar per a cada tipus de superficie siguin vidres, fustes,  banys o cuines o el que necessitis.

Útils de netejar

Fregalls

Posem a la seva disposició un ampli repertori de fregalls de tota gamma amb diferent tipus de duresa i abrassivitat per  fregar i deixar cada superficie impecable i neta. Depenent del tipus de bruticia li recomanarem usar un fregall més abrasiu o al contrari més delicat per no danyar res. Al nostre catàleg té una amplia varietat de fregalls més durs , de fibra verda, amb fibra negra o amb un llistó de duresa baix.

 

Estris per netejar terra

Mopes i escombres

Suministrem tot el material i estris que es precisa per netejar un terra i mantenir-lo net i lluent.

Al nostre catàleg trobarà escombres, raspalls, mopes, motxos, accessoris i bastidors que li ajudaran a la neteja de terres de diferents materials i superficies. Cada referencia està indicada per una tasca i una dificultat, així que li assessorament en tot moment de l’útil més adequat per vosté

Utils de reciclatge

Contenidors

Cada dia els contenidors de reciclatge i cubells de brossa són més importants per reciclar correctament. A Distribucions Abelenda comptem amb contenidors de diferents colors, groc per envasos i plàstic, verd per vidre, per paper i cartró i materies orgàniques. Les empreses precisen disposar d’espais indicats per aquestes funcions.

Útils de netejar

Cubells i ampolles

Som distribuidors d’una amplia varietat de cubells i ampolles que li ajudin a la neteja professional. Disposem de diferents models amb gamma de mida i colors. Un cubell és aliat d’una neteja eficient a la empresa i a qualsevol llar. Per una altra banda també ens encarreguem de la distribució d’ampolles per a l’us dels netejadors, desinfectants que precisis al negoci.

 

Neteja professional de terra

Carros de neteja

Suministrem a empreses de neteja, industries i despatxos carros de neteja per fer més comode la tasca. L’ús del carro ajuda al trebajador a mantenir ordre amb els diferents útils de neteja i a mantenir separats els productes químics perillosos. També són importants per estalviar l’esforç que suposa la càrrega extra de pes i no perjudicar l’ergonomia de la persona. Si tens pensat comprar un carretó per organitzar i transportar el material de neteja, consulta el nostre catàleg i t’assessorament del millor producte per les dimensions de la teva empresa.

A distribucions Abelenda comptem amb molts més productes indicats per alguns sectors: