INDUSTRIA

Productes de neteja industrial per Barcelona | Abelenda Serveis

Venda de productes de neteja i higiene per la industria

Som un experimentat distribuidor de productes de neteja industrial per Barcelona. Els productes de neteja industrial són necessaris al món laboral i domèstic. Una neteja correcta és primordial per un correcte funcionament en el dia a dia d’una fàbrica a on comparteixen espais i zones comuns treballadors, clients i proveïdors. 

Per mantenir un control dels aspectes ambientals que afecten a la salut i a la producció és clau estaviar en complicacions i no posar en risc la salut personal. És per aixó que a Distribucions Abelenda trobaràs tot tipus de material higiènic i articles de neteja per la industria per cobrir totes les necessitats que puguin sorgir a una fàbrica o corporació. Des de paper higiènic, paper eixugamans, bobines de taller, sabons de rentat de mans, químics de neteja, complements (guants, pals de fregar, escombres…) bosses d’escombraries, equipament de bany i neteja (dosificadors, carros…), roba de treball, estovalles i tovallons, envasos…i molt més per les industries.

Eficacia provada

Tots els nostres articles compleixen els més alts nivells d'exigència

Més de 5000 articles

Cada dia seleccionem els últims materials d'higiene professional.

Centenars de clients satisfets

Tots els nostres articles compleixen els més alts nivells d'exigència.

Lliuraments eficients

Ens carateritzem per una àgil resposta a les comandes

Totes les necessitats cobertes

Som distribuïdors de productes de neteja industrial per a diferents sectors

Cada sector professional requereix d’unes mides d’higiene concretes i ben definides. Al nostre extens catàleg trobaràs diferents articles dirigits per exemple a empreses alimentaries, cuines professionals, empreses de catering o bé tallers i oficines de corporacions. A aquest àmbit és a on incloem productes de neteja i higiene compaper higiènic, paper eixugamans, bobines de taller, sabons de rentat de mans, químics de neteja, complements (guants, pals de fregar, escombres…) i subministrem material a diferents empreses i professionals. Encara que també disposem de diferents models de bosses d’escombraries, equipament de bany i neteja (dosificadors, carros…), roba de treball, estovalles i tovallons, envasos…i molt més per les industries de diferents sectors.

Catàleg de subministrament de neteja per industria, empreses i negocis

producte de neteja per industriaDX-GRAS-4.fw_.

Gels desengreixants

A tota industria és precissen productes desengreixants eficients

article bobina industrial

Bobines per a usos especials

Venda de bobines per a usos especials a les industries

Producte certificat dlacto-cip-clor

Productes amb certificats específics

Venda de productes amb certificats específics dirigits a la industria

Plan d'hhigiene

Elaboració de plans d'higiene

Realitzem es plans d'higiene necessaris per a totes les empreses e industries.

producte hosteleria rentavaixellesLM-ECOBAC

Detergents manuals i automàtics

A tota industria és precissen productes desengreixants eficients

Desatascador industrial per hosteleria productes

Desembussadors en diferents formats

Subministrament de potents desembussadors per a ús professional

Desinfectants Hosteleria dx dar liquid

Desinfectants e higienitzants

Varietat d'higienitzants per una desinfecció eficaç

Concentrats amb certificat ecològic per hosteleria

Concentrats amb certificació ecològica

Concentrats amb certificació ecològica per a empresa i professionals

Busques material i productes de neteja industrial

T’assessorament amb qualsevol dubte que tinguis

Si no trobes el que busques al nostre web, consultan’s, segur que el tenim

El nostre equip expert t'assessora

A Distribucions Abelenda t'ajudarà sobre el material de neteja més adequat i sobre el millor ús professional

Informa't 938583914

Et detallem les avantatges dels nostres productes de desinfecció, t'ajudarem a escollir entre tot el catàleg per aconseguir la màxima efectivitat

Vols saber més?

Resolem dubtes

Diferències entre els productes d' higiene d'ús industrial i els domèstics

Segurament t’estàs preguntant quines diferències hi ha entre els productes de neteja industrial amb els convencionals per a particulars. Els productes de neteja professional estan fabricats per tal d’aconseguir la màxima eficàcia a la zona aplicada. És clar que la pulcritud i la desinfecció són imprescindibles en tots els àmbits professionals i particulars, però és aquest primer on els errors es poden pagar molt car i ocasionar pèrdues de reputació o el que és més greu danys humans.

Per tant, els articles de neteja industrial solen ser més eficaços i una mica més concentrats que els usats per a ús domèstic.

Un altre factor important a les empreses evidentment és lestalvi. Per això, per netejar una zona concreta amb un producte industrial d’alta qualitat caldrà una menor quantitat de líquid, per exemple. Cal recordar que empreses, per exemple, les dedicades a l’hostaleria i l’alimentació es veuen sotmeses constantment a estrictes revisions i controls sanitaris, per això la desinfecció i higiene de sòls, superfícies de treball i utensilis és més que necessària,

 

Una altra diferència entre aquestes dues gammes darticles també sol ser les mides dels envasos. A Distribucions Abelenda comptem amb potents desengreixants de 5 l i de 8 litres, bobines industrials i materials certificats de grans capacitats.

Beneficis de l'ús de concentrats a la neteja

L’ús de la química dels concentrats redueix notablement els consums i el transport, així com la quantitat de plàstic a eliminar, ajudant així la teva empremta al medi ambient

Això és perquè els concentrats químics acostumen a estar a la venda en grans envasos, reduint així el consum de plàstics de l’ampolla o envàs petit, minimitzant també les costes de transport i facilitant optimitzar la logística i els espais d’emmagatzematge.

Per facilitar lús daquest tipus denvàs de major capacitat la gran majoria de fabricants de concentrats inclouen sistemes de dosificació concentrats. La veritat és que els treballadors i empreses ho agraeixen considerablement ja que facilita la feina de neteja i de nou la reducció de temps invertits.