COLECTIVITATS

Productes higiene per col.lectivitats

Productes d' higiene per a col·lectivitats

Menjadors escolars | col.legis | escoles bressol | catering | clubs esportius

Els productes de neteja i higiene per a les col·lectivitats són un aspecte clau per poder desenvolupar aquesta activitat de forma efectiva. Parlem d’una col·lectivitat a l’tractar-se d’un nombre Important de persones de diferents edats que conviuen o comparteixen els mateixos espais diàriament. Per exemple, menjadors d’escolars, menjadors de residències de tercera edat, càtering per a empreses, menjadors en empreses, clubs esportius o d’una altra índole, escoles, llars d’infants, associació, edificis d’oficines …

Mantenir una correcta neteja i pulcritud en aquests indrets es prioritari per a respectar la salut personal i el possible contagi. Aquest fet s’accentua quan es tracta de persones vulnerables com ancians o de menors d’edat com és el cas de les escoles o guarderies.

Per ells a Distribucions Abelenda prestem especial atenció a tots els Productes d’higiene per a menjadors escolars on la desinfecció i neteja de les superfícies es radicalment imprescindible.

Productes higiene per a col.lectivitats

Dispensadors

Dispensadors

Som distribuïdors de varietat de dispensadors per a col·lectivitats

Desinfecció i neteja ozono

Sistemes de desinfecció i neteja

Venda i distribució de sistemes de desinfecció i neteja

Aparell desinfeccio ozó

Desinfecció per ozó

Venda d'aparells de desinfecció per ozó.

Lloguer maquinaria colectivitats

Lloguer i venda de maquinària

Lloguer i venda de maquinària per a col·lectivitats

Descobreix tots els nostres productes

productes higiene colectivitats baietes fregalls

A més comptem amb tot tipus de material de neteja que puguis necessitar

Abelenda serveis és proveïdor per :

Sol·licita informació de tots els nostres productes i et farem una valoració sense compromís.

Productes clàssics per a col·lectivitats

Si no trobes el producte per a col·lectivitats que busques al nostre web, consulta perque segur que el tenim

El nostre equip expert t'assessora

A Distribucions Abelenda t'ajudarà sobre el material de neteja i higiene més adequat i sobre el millor ús professional

Informa't 938583914

Et detallem les avantatges dels nostres productes de desinfecció per a col·lectivitats, t'ajudarem a escollir entre tot el catàleg per aconseguir la màxima efectivitat

Vols saber més?

Resolem dubtes

Aparells ozó per hosteleria, comerç col·lectivitats | Com funcionen?

L’ ozó ha agafat fama per la seva facultat de desinfecció, capacitat d’higienitzar i per lluitar amb els mals olors.  La nostra experiència com a proveïdors de productes de neteja ens confirma que al mercat existeixen diferents generadors d’ozó per a col·lectivitats i cadascuna estaria indicat per un ús i per unes dimensions de local i establiment. Aquestes màquines també es coneixen amb el nom ozonitzadors i resulten una peça clau per desinfectar el teu bar, restaurant, botiga o qualsevol tipus de negoci dedicat a hosteleria.

La desinfecció amb equips d'ozó a les col·lectivitats

A Barcelona ja tenim diferents comerços i establiments amb aquestes màquines generadores. El seu funcionament consisteix en un primer pas en agafar l’oxigen directament del medi ambient i transformar-lo en ozó (O3) a través d’un procés basat en descàrregues elèctriques. Posteriorment en un temps de uns 15 minuts, es torna a convertir en oxígen sense restes de qualsevol possible residu. Una vegada finalitzat el procés els establiments estan desinfectats i lliures d’olors desagradables  i del 99,6% de virus, bacteris i fongs.