Política de privacitat

Qui som

La present Política de Privadesa i «galetes» (en endavant, la “Política de Privadesa”) aporta una informació detallada i necessària sobre com DISTRIBUCIONS ABELENDA, SL, utilitza i protegeix les seves dades personals quan Vostè navega per la nostra pàgina web abelendaserveis.net, així com dels drets vinculats que el protegeixen.

Quines dades personals recollim i per què les recollim

Per regla general

La nostra Política de Privacitat s’assigna a el tractament de les dades personals que vostè ens aporta o que aconseguim de vostè quan accedeix i navega per la nostra pàgina web com en els supòsits quan per exemple sol·licita informació, contacta amb nosaltres o utilitza qualsevol dels llocs de treball o serveis disponibles a la pàgina web. S’informa als usuaris que totes aquelles dades personals que se’ns facin arribar a través dels formularis o correu que aquest web proporciona, seran incorporades en un Registre de Tractaments propietat i responsabilitat de DISTRIBUCIONS ABELENDA, S.L.

DISTRIBUCIONS ABELENDA, S.L. respecta el seu dret a la privacitat i compleix amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, incloent la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, la seva normativa de desenvolupament i qualsevol altra norma que pugui modificar-la, complementar-la o substituir-la en el futur, així com el Reglament (UE) 2016/679, de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d’abril de 2016, relacionat amb la protecció de les persones físiques en el relacionat amb el tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades.

Per a nosaltres és important que llegeixi i revisi acuradament la nostra Política de Privacitat per assegurar-se que entén com les seves dades personals poden ser usats durant la navegació a través de la nostra pàgina web.

Responsabilitat

Dades del titular

Responsable del Tractament: DISTRIBUCIONS ABELENDA, S.L.

NIF: 

Domicili social: Carrer del Bruc, 102, Baixos 08203 SABADELL Barcelona

Telèfon: +34 858 39 14 

e-mail: comercial@abelendaserveis.com

Qué és una dada personal?

Una dada personal és totat aquella informació sobre una persona física identificada o identificable.

Quines dades personals tractem?

– Dades identificatives, nom, cognoms, e-mail, etc.

– Dades de contacte: adreça postal, correu electrònic, número de telèfon de contacte, etc.

– Dades electròniques: adreça IP, navegador, domini  d’accés al web,  actividat a la pàgina web.

A la nostra Política de Privacitat s’assigna al tractament de les dades personals que vosté ens aporta o que aconseguim de vosté cada vegada que accedeix i navega per la nostra pàgina web com a els supósits:
 Quan per exemple sol#licita informació, contacta amb nosaltres o utilitza qualsevol dels llocs de treball o serveis disponibles a la pàgina web. S’informa als usuaris que totes aquelles dades personals que se’ns facin arribar a través dels formularis o correu que aquest web proporciona, seran incorporades en un Registre de Tractaments Propietat i responsabilitat de DISTRIBUCIONS ABELENDA, S.L.
 
DISTRIBUCIONS ABELENDA, S.L. fa su dret a la privacitat i compleix amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, incloent la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, la seva normativa de desenvolupament i qualsevol altra norma que pugui modificar-la, complementar-la o substituir-la en el futur, aixi com el Reglament (UE) 2016/679, de Parlament Europeu i de Consell, de 27 d’abril de 2016, rel.lacionat amb la i protecció de les persones físiques en el rel·llacionat amb el Tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.
 
Per a nosaltres és important que llegeixi i revisi acuradament la nostra Política de Privacitat per assegurar-se que entén com els seves dades personals podin ser usades durant la navegació a través del nostre web.

Consentiment e informació

Mitjançant la lectura de la present Política de Privadesa, l’Usuari es dóna per informat sobre el mètode que fem servir per a recaptar, tractar i protegir les dades de caràcter personal que li són facilitades a través de la pàgina web, així com els propis de la seva connexió i navegació a través del Lloc Web (en endavant, la “navegació”) i aquelles altres dades que pugui facilitar en un futur a través de contracte o qualsevol altre mitjà habilitat. L’Usuari ha de llegir amb atenció aquesta Política de Privacitat per consentir si desitja facilitar les seves dades personals, o els de tercers a DISTRIBUCIONS ABELENDA, S.L

L’usuari estarà obligat a proporcionar les dades personals necessàries perquè es puguin oferir els serveis o facilitar les funcions del Lloc web que heu demanat.

Al fer “clic” al botó “Enviar” existent en els nostres formularis, l’usuari afirma que la informació i les dades que en ells ha facilitat són exactes i autèntics. L’Usuari garanteix que les dades aportades són veritables, exactes i actualitzades, deixant sota la seva responsabilitat davant de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués produir-se a causa de l’incompliment d’aquesta obligació.

En compliment del que disposa el Reglament Europeu UE de Protecció de Dades de Caràcter Personal, 2016/679, l’informem que DISTRIBUCIONS ABELENDA, S.L compta amb presència i vincle en Xarxes Socials: Facebook, linkelin, etc. i els dóna ús per mantenir els usuaris i clients dels productes i serveis de totes les actualitzacions en els mateixos.

Les dades recollides a través dels nostres perfils en xarxes socials es tractaran d’acord amb la legalitat de l’Reglament UE de Protecció de Dades. En cas de convertir-se en “seguidor” d’algun dels nostres perfils en xarxes socials, ha de conèixer que automàticament vostè cedeix les seves dades a aquestes aquestes plataformes i haurà per això de conèixer i acceptar l’ús que fan aquestes xarxes socials de les seves dades. En el cas que decideixi de seguir qualsevol dels perfils o que les seves dades siguin cancel·lats, pot donar-se de baixa com a seguidor dels nostres canals de comunicació o divulgació social. En qualsevol cas, un seguidor de les xarxes socials té la possibilitat d’exercir els drets que la Llei els confereix, atès que aquestes xarxes socials són propietat de tercers, DISTRIBUCIONS ABELENDA, S.L. quedarà limitada i no serà responsable de l’caràcter d’ús que cada xarxa social exerceixi. Per tant, Distribucions Abelenda recomana la lectura i revisió de les condicions d’ús i polítiques de privacitat de les xarxes socials.

Resumidament, li garantim que Distribucions Abelenda només tractarà les seves dades personals únicament per a l’ús per al qual un. .haya donat el seu consentiment, seguint el que estableix la normativa de protecció de dades actual.

Amb quina finalitat utilitzem les dades personals? 

La finalitat usada en el tractament de les seves dades personals generalment s’utilitza per proporcionar un millor servei, així com promocionar o informar d’oportunitats que poden ser del seu interès.

A continuació definim alguns suposats casos la base legal de tractament de les seves dades personals en el seu consentiment:

Per proporcionar-li informació sol·licitada per Vostè, inclosos pressupostos de productes i serveis. Per enviar-Newsletter amb informació, ofertes de productes o novetats sobre productes o serveis de DISTRIBUCIONS ABELENDA, S.L i de tercers.

En altres casos com per garantir la seguretat de la pàgina web i de la informació, la base legal per al tractament de les seves dades és la prioritat en subministrar un ambient de navegació segur i eliminar la possibilitat de possibles danys als sistemes i / oa la informació dels seus usuaris, així com intentar impedir l’ús no autoritzat i indegut de les dades personals

Hi ha la possibilitat d’utilitzar sota consentiment exprés, imatges o vídeos que poden ser compartits en perfils socials de DISTRIBUCIONS ABELENDA, S.L o altres plataformes externes.

En el cas de preferir no rebre notificacions comercials, vostè té la possibilitat d’informar-nos quan agradi pels canals indicats o bé donar-se de baixa a l’enllaç indicat per a això en els newsletter o mailings o la forma indicada per a cada cas o xarxa social.

Pel que fa a les finalitats de l’ús de les galetes, consulteu la Política de Cookies. En aquest cas, la base legal per al tractament de les seves dades és el seu consentiment.

En aquells casos en què la base de el tractament sigui el consentiment, vostè té la capacitat de revocar els permisos en l’instant en que ho desitgi. Per a això ha de sol·licitar a comercial@abelendaserveis.net indicant la seva identificació amb la direcció i detalls per a processar la sol·licitud correctament.

Les dades de l’Usuari podran ser compartits i / o comunicats amb i per:

– Per a funcions administratives internes

– Com per exemple els nostres propis proveïdors o col·laboradors que sigui necessari per complir amb les diferents obligacions legals detallades amb anterioritat.

– Amb autoritats competents com tribunals quan sigui necessari per a complir amb les obligacions legals.

Quines mides de seguretat apliquem respecte a les seves dades personals?

Amb autoritats competents com tribunals quan sigui necessari per a complir amb les obligacions legals. DISTRIBUCIONS ABELENDA, S.L adopta les mesures tècniques de conformitat amb la normativa actual per a la protecció de les seves dades personals contra l’ús indegut, destrucció, pèrdua, modificació, divulgació o accés no autoritzat, incloses les necessàries per a tractar qualsevol sospita de violacions de dades.
 

Temps de conservació de les dades

Cada finalitat de definir el temps de conservació de les dades de l’usuari, sense ser excedida en cap cas. En el moment que l’objectiu sigui complert no hi haurà objecte per conservar aquestes dades. S’anticiparà aquesta data per a aquells supòsits en què l’usuari hagi sol·licitat la baixa o revocat el consentiment permès anteriorment. A excepció que per motius legals com ara reclamacions, impagaments es permeti la conservació d’aquestes dades.
 
Drets de l’usuari sobre el TRACTAMENT de les DADES PERSONALS
 
Distribucions Abelenda l’informa que com a usuari pot exercir una sèrie de drets gratuïts en relació amb el tractament de les dades personals. Només estarà exempt d’aquest dret en les situacions abusives o infundidas. 
Ud tiene derecho a:
 
Sol·licitar l’accés, rectificació, oposició, revocació o eliminació a les dades personals recollides per nosaltres mitjançant la nostra pàgina o el canal.
Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control: http://www.agpd.es.
Vostè podrà exercir els drets enviant-nos una comunicació a comercial@abelendaserveis.net acompanyant un document que acrediti la seva titularitat o identitat i subministrant les dades necessàries per a processar la sol·licitud.
 
POLÍTICA DE COOKIES
 
El web https://abelendaserveis.net/ està ubicada en un servidor públic que utilitza cookies per adaptar els continguts als perfils demogràfics de el públic però mai s’aconsegueixen dades personals a través d’aquestes galetes cookies “
Així mateix abelendaserveis informa que pot demanar informació de l’trànsit i dels usuaris en el seu web a través d’altres fonts com el nombre de visites, font o enllaç de el que prové o dóna accés a la xarxa. O dades temporals sobre la data i temps de navegació a la nostra pàgina web https://abelendaserveis.net/
Distribucions Abelenda adverteix a través d’un avís que la pàgina web en qüestió utilitza cookies durant la navegació pels diferents apartats i pàgines del lloc web.
 
Què és una galeta de navegació?
 
Una galeta és un diminut arxiu de text que un servidor WEB emmagatzema en el seu disc dur per guardar informació sobre l’usuari. Una galeta identifica un ordinador i només pot ser desxifrada pel lloc WEB font que la subministra. Les cookies no poden contenir virus i per regla general es fan servir per recollir informació per analitzar sobre el trànsit i tipus d’usuari que rep una web.
A l’accedir a la pàgina web de abelendaserveis.net a través del seu nevegador ud pot optar o acceptar i navegar amb normalitat i totes les funcions de el lloc o rebutjar.
Sota aquest consentiment exprés de ud, https://abelendaserveis.net/ pot fer ús d’aquestes cookies per quantificar o extreure estadístiques d’ús del lloc web com quantificar les vegades que vostè es connecta a la nostra web o mostrar contingut particularment interessant per un.
Els navegadors i les galetes:
 
Chrome
 
https://www.google.es/intl/es/policies/technologies/managing/
 
Explorer
 
http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9
 
Firefox
 
http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-los-sitios-we
 
Safari
 
http://support.apple.com/kb/ph5042
 
Opera
 
http://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/
 
Ús de galetes de tercers
 
Aquesta pàgina WEB utilitza Google Analytics, prestat per Google, Inc. per obtenir informació estadística sobre la visita, ip, font, etc dels usuaris que naveguen el lloc web. Aquesta informació detallada s’emmagatzema i s’arxiva en servidors de Google. Vostè pot consentir o rebutjar el tractament de les dades a través de l’acceptació de les cookies segons cada configuració de navegador. No obstant això li hem d’informar que la no acceptació de les cookies pot minvar la navegació o algunes funcionalitats Cocretas del nostre web. A l’utilitzar aquest lloc web vostè accedint a l’consentiment i tractament de la seva informació per Google en la forma i per als fins dalt indicats. Distribucions Abelenda no es fa responsable de l’ús que puguin fer tercers de les dades personals que hagin pogut demanar durant la seva navegació en el nostre lloc web
  
Ús de Propietat industrial i intel·lectual
 
Els continguts abocats en aquesta website com a continguts, logotips, fotografies de productes, etc són propietat de Distribucions Abelenda i / o dels seus proveïdors i per això estan protegits per les normes de propietat industrial i intel·lectual d’Espanya.
Queda terminantment prohibit l’ús de l’contingut sigui textos o imatges que apareixen al nostre lloc web com la reproducció, modificació, distribució, manipulació, transmissió, representació total o parcial del mateix sense consentiment previ i escrit de Distribucions Abelenda.
 
LEGISLACIO APLICABLE:
 
Llei 7/1998, de 13 d’abril, sobre Condicions Generals de Contractació, Llei 3/2014, de 27 de març, per la qual es modifica el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries , aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, Reglament protecció de dades de caràcter personal UE 679/2016 de 27 d’abril de 2016, ia la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de serveis de la societat de la Informació i de Comerç Electrònic
 
JURISDICCIÓ:
 
En cas de litigi o controvèrsia legal entre Distribucions Abelenda i l’Usuari, el tribunal de Sabadell serà l’assignat per dur a terme les accions legals pertinents.
 
Cookies usades a https://abelendaserveis.net/
 
COOKIES NECESSARIES
ci_session Manejar les visites i sessions d’usuari (anònim) en el nostre lloc web i també proporciona accés a sistema de prescripció repetida.
cookielawinfo-checkbox-necessary Utilitzada per a l’acceptació de galetes “necessàries” per al funcionament de la pàgina web
cookielawinfo-checkbox-non-necessary Utilitzada per a l’acceptació de cookies “no necessàries” per al funcionament de la pàgina web
JSESSIONID Cookie d’inici de sessió de la plataforma i és utilitzat per llocs web amb JavaServer Pages (JSP). La galeta s’utilitza per mantenir una sessió d’usuari anònim al servidor.
viewed_cookie_policy Registra si ha estat visualitzada, acceptada o rebutjada la política de cookies.