DESGREIXANT

Comprar desgreixant professional

Un desgreixant industrial és la solució per a restaurants i professionals de la hosteleria

El.limina d’una vegada per totes els greixos recremats superficials i de difícil neteja amb els nostres desgreixants industrials. Comptem amb la millor gamma de productes concentrats per a diferents superfícies.

Comprar desgreixants professionals i eficaços

A Abelenda Serveis pots comprar desgreixants professionals i eficaços per usar a diferents superfícies, depenent de la dificultat del greix. Greixos recremats a fogons, paelles, cassoles, fregidores, planxes industrials u altres utensilis de cuina. Els nostres productes milloren la neteja i arrenquen restes incrustades als diferents electrodomèstics, grans i petits, tot i que respecten  les superfícies que han estat netejades.

Els nostres netejadors són d’alta neteja. Això vol dir que necessitaràs menys quantitat de líquid per netejar que amb un producte tradional o convencional. Encara que comptem amb diferents formats d’aplicació depenent de la necessitat de cada professional.

productes ecologics de neteja per industria DX-GRAS-4.fw_.

Desgreixants multisuperficies ecològic

Abelenda distribuieix desgreixants multisuperficies ecològics totatlemt lliures de caùstics i espesialment indicats per el·liminar els greixos, olis i la bruticia resistent i altament adherida. Dx-Gras 4 és un producte també eficaç per rentar teixits. Disponible en envàs de 5 litres i 750ml.

desgreixador planxa calent tamanys envasos

Netejador greixos de planxes en calent

Comptem amb potents detergents que combaten el greix a les planxes de cuina i panificacdres. Es recomana l'ús en calent . No deixa olors ni fums. I és efectiu a temperatures de 150 a 250 ºC per neteges ràpides sense esperar a que les superfícies refredin. A le venda en envàs de 750ml.

producte neteja de greix resistent a l' engros

D-800 desgreixant biodegradable

Tenim a la venda un articles d'alta eficacia fabricat amb una composició d'ingredients biodegradables i que respecten el medi ambient. Un producte adequat a l'hosteleria, colectivitats ei la industria per a neteja de terres, extractors, rajoles, maquinaria i greixos recremats i difícils.. Disponible en envàs de 5Litres.

Desgreixants professionals i detergents textils per a rentadores

bugaderia industrial neteja professional

Tanmateix, a Abelenda Serveis som proveïdors de productes de neteja  adequats per a cada tipus de rentat per treure les taques difícils i la bruticia enquestada. Compta amb nosaltres per seleccionar el producte més adequat per a la teva necessitat. Som distribuïdors a Barcelona i tota Catalunya dels millors netejadors del greix per a professionals i bugaderies industrials.

També pots adquirir desgreixants professionals per a rentadores industrials tant per a hotels amb serveis de bugaderia com tintoreries o bugaderies professionals. Aquest sector cada dia més especialitzat s’afronta a diari amb reptes de taques difícils de greixos industrials, olis potents i taques de menjar i begudes. La neteja de la indumentaria professional com de les estovalles poden ser un gran mal de cap a professionals de diferents sectors. 

envas idustrial bdo oxigen blanquejador

Desmanxant llevataques pols

Additiu netejador desmanxant compost d'oxígen actiu per el·liminar taques difícils resistents molt útils a hosteleria. Lleador de taques de café, salses, vi, ..respectant el color.

desgreixant textil aada líquid alcali

Desgreixant Detergent líquid tèxtil

Detergent líquid per a rentadores industrials d'efecte alcalinizant i dirpersant. El seu ús està indicat per al prerentat i rentat de llençols, estovalles, roba hospitalaria, etc.

detergent desgreixant a l'engros

Detergent manual o màquina

Venda de detergents líquids resolutius indicats per a roba de tot tipus sense necessitat de prerentat. Suau amb els teixits és un aliat per realçar colors.

desgreixants industrials professionals

Suavitzant neutralizant

Suavitzant neutralizant per acondicionar els teixits a la última fase del rentat professional. El.limina restes alcalines i clor mantenint un aroma agradable a la roba. Indicat per a tot tipus de teixits de la restauració, hosteleria e industria.

desgreixant industrial

Blanquejant líquid clorat

Potent blanquejant líquid per adisoldre les taques difícils a la roba com llençols, tovallloles, estovalles etc. Tot el que necessitis rentar de forma professional.

Descobreix tot el que podem fer per tu