MATERIAL DETECTABLE

Material detectable per alimentació

Som distribuidors de material detectable per alimentació i tot el sector alimentari de Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona. Disposem de les millors marques al teu servei per lliurar a la empresa de forma ràpida.

Tots els comerços i empreses precisen d’articles per al seu dia a dia i molt especialment a les industrias d’alimentació . En aquests sectors el risc de contaminació si no es detecta amb agilitat pot ocasionar greus incidents. Des de equips o maquinaria danyada a inclós alguna reclamació o queixa que comporta com a conseqüència una mala imatge a la nostra reputació de marca i/o empresa. Aixó si no provoca contaminació als consumidors o persones, que en aquest cas el perjudici està garantitzat.

De totes formes, cada vegada l’exigència per part de les normes internacionals de Seguretat Alimentaria són més precises i no deixen res a la casualitat a la direcció de les empreses. Normes vigents de compliment obligatori seguint la legislatura de prevenció de riscos i incidents que donen molta més importancia a la substitució del plàstic habitual al plàstic detectable.

Redueix riscos de forma senzilla i a baix costs utilitzant productes de plàstic detectables. Un gest tan bàsic com la substitució de bolígrafs, una escombra o clips tradicionals per altres fabricats amb materials de plàstic detectable. 

Distribucions Abelenda distribueix productes elaborats en un tipus de plàstic que es detecta amb els detectors de metall i són visionats per màquines de Raigs X. 

 

Per tant, que és un material detectable ?

Material detectable Eines de tall

Eines de tall

Subministrament d'eines de tall per empresa i industrials

Materials detectables enginyeria

Enginyeria

Materials detectables per enginyeries.

Neteja productes bàsics per empresa

Material de Neteja

Distribuim productes de neteja com estris, escombres, accessoris...

productes Material oficina per empresa

Material d'oficina

Material d'oficina amb plàstic detectable

material detectable de protecció

Protecció

Material detectable de protecció

material pvc Recipients i estris

Recipients i estris

Recipients i estris

Material detectable per sanitaris

Sanitat

Material detectable

Materials sanitaris

Vestuari

Distribuïm vestuari professional